Siirry sisältöön

Turun yliopistollisen keskussairaalan seniorit ry

Turun yliopistollisen keskussairaalan Seniorit ry on Tyksistä eläkkeelle siirtyneiden tai siellä valtaosan työurastaan tehneiden yhdistys. Perustuva kokous oli 15.11.1999.

Yhdistyksessä toimivat jaostot järjestävät erilaisia tapaamisia. On hengellisten asioiden pohdintaa, liikuntaa eri muodoin, kirjallisuuteen perehtymistä ja kädentaitajat käsitöitä tehden. Teatterimatkoja ja erilaisia kulttuuritapahtumia on järjestetty jäsenistön toiveita toteuttaen.

Yhdistyksen hallitus kokoaa jaostojen ehdotukset toimivaksi kokonaisuudeksi ja tiedottaa ohjelmatarjonnasta. Jäsenistön oma aktiivisuus vaikuttaa siihen miten onnistunutta ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla. Kaikki jaostot esittelevät toimintaansa näillä sivuilla ja sieltä löydät tarkemmat tiedot jaostojen tarjonnasta. Yhdistyksen toiminnan periaatteena on olla avoin kaikille Tyksin eläkeläisille. Jäsentekisterissämme oli vuoden 2022 alussa noin 700 jäsentä.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.. 

Ajankohtaista

Sivuja on päivitetty 28.9.2022

Huom!Uusia tapahtumia ja retkiä lisätty "Kulttuuri- ja retkijaoston" sivulle. Jos mielit mukaan, ilmoittaudu heti, että asia ei unohdu! Pyhämaa-Uusikaupunki retken ilmoittautumiset 5.10. mennessä.

Tutustu Villa Gyllenberg ja Hvitträsk -retkeen!
Villa Gyllenberg ja Hvitträsk -retkellä mukana ollut jäsenemme Tarja Lehto on koonnut mahtavan tietopaketin retkikohteista. Mukana olleetkin löytävät varmasti paljon sellaista, joka retken aikana meni ohi korvien tai sitä ei siellä edes mainittu. Pääset lukemaan tekstin "Tapahtunutta-sivulta" ja tästä alapuolelta!
 Ota hyvä asento ja lähde mukaan hienolle  nojatuolimatkalle 
Kuusisaareen ja Kirkkonummelle!

Tunturi-Jukolan varaustilanne päivitetty 5.9.2022. Katso  "Tiedottaminen" -sivulla.  Huoneita on vapaana!

                           Kuva auringon laskiessa Vapparilla.
Kuvassa syyskuinen ilta Vapparilla


Huomioitavaa teatterilippujen toimittamisesta!

Turun kaupunginteatterin liput lähetetään sähköisesti niitä varanneille ja eräpäivään mennessä maksaneille, joko sähköpostina tai tekstiviestinä.

Jokaisen tulee varautua näyttämään lippunsa näytökseen tullessaan joko puhelimestaan tai paperille tulostettuna.
Samoin toimitaan Fölissä, jos käytetään teatterilippuun sisältyvää bussilippua.

Mikäli edellä mainittu ei ole mahdollista,
tulee ajoissa ilmoittaa asiasta Kirstille. puh. 050 366 6617.

Uusi jäsenkirje 1/2022 on postitettu 16.3. ja sihteeri lähetti sen s-postina 18.3.2022. 
Mikäli et saa kirjettä vkon 12 aikana,  ota yhteyttä sihteeriin mieluiten sähköpostilla, tyksseniorit.sihteeri@gmail.com.
Pääset lukemaan jäsenkirjeen myös tästä!

Huom! Kirjeessä on ohje jäsenmaksun maksamisesta, hoidathan maksusi ajallaan. v. 2022 jäsenmaksun eräpäivä on siis 5.4 ja viitenumero 50420229. 
Pankkisiirtolomake jäsenmaksun maksamista varten!

Koronatilanteen johdosta huomioitavaa

  • Aiemmin ilmoitettuihin tapahtumiin voi tulla muutoksia, joten seuraa sähköpostiasi, ilmoitteluamme kotisivuilla ja TS:n maanantaisia yhdistysten ilmoituksia.

Käy katsomassa kotisivulta myös sivua "Muuta toimintaa".

Päivitetty: 28.9.2022 17:10
Luotu: 18.8.2014 14:48