Siirry sisältöön

Täydennyskoulutus

Järjestämme monipuolista täydennyskoulutusta sairaanhoitopiirin henkilöstölle sekä muille terveydenhuollon ja sosiaalitoimen ammattilaisille. Koulutuksen tavoitteena on ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen.

Katso tilaisuudet koulutuskalenterista.

Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen peruminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutusohjelmassa olevasta ilmoittautumislinkistä.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden tulee käyttää ilmoittautuessaan @tyks.fi-sähköpostiosoitetta.

Koulutuksien ilmoittautumisaika ilmoitetaan koulutusohjelmassa. Mikäli ilmoittautumisaika on päättynyt, voit kysellä vapaita paikkoja: koulutus (a) tyks.fi.

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Peruutus on tehtävä ennen koulutuspäivää. Koulutus laskutetaan, ellei osallistumista ei peruta.

Osallistumistietojen muokkaus tai osallistumisen peruminen tapahtuu sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin Muokkaa tietojasi tai Peruuta ilmoittautuminen -linkkien kautta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: koulutus (a) tyks.fi

Osallistumismaksut

Koulutustilaisuutemme ovat pääsääntöisesti maksuttomia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin sairaaloiden, terveyskeskusten ja kuntien henkilöstölle. Muilta peritään osallistumismaksu, joka on puolen päivän tilaisuuksista 50 euroa ja koko päivän tilaisuuksista 100 euroa.

Poikkeavista hinnoista ilmoitetaan koulutusten ohjelmatiedoissa.

Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan osoitteeseen.

Videovälitteinen koulutus

Moniin koulutuksiimme pystyy osallistumaan etäyhteyden välityksellä. Niiden koulutusten kohdalla, joita on mahdollista seurata etäyhteyden välityksellä, on maininta asiasta koulutuksen ohjelmassa.

Palaute

Palaute koulutustilaisuuksistamme on tervetullutta. Sen voit antaa sähköisellä palautelomakkeella.

Luentomateriaalit

Emme enää jaa luentoaineistoja nettisivuillamme. Koulutukseen osallistujat saavat sähköpostiinsa linkin luentomateriaaleihin.

Jaamme luento- ja koulutusaineistoja sekä muita vastaavia esityksiä tekijöiden luvalla. Esitykset on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön ja niiden tekijänoikeus säilyy esityksen laatijalla, mikäli toisin ei ole mainittu.

Päivitetty: 7.9.2022 11:59
Luotu: 20.11.2013 10:35

Lisätietoja antavat

Sirpa Saarni
koulutussuunnittelija
Puh. 02 313 1129

Fanni Lintuaho
henkilöstösihteeri
Puh. 02 313 2128

Sähköposti
koulutus(a)tyks.fi

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla tulevista koulutuksistamme!

Tilaa uutiskirje