Siirry sisältöön

Ohjeet työnhakuun

Sähköinen hakemus

Työpaikkojamme haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-järjestelmän kautta. Tehtäväkohtaiselle hakulomakkeelle pääset työpaikkailmoituksesta ”Hae työpaikkaa” -painikkeen kautta.

Hakemuksen pääset täyttämään, kun olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ensimmäisen hakemuksen jätettyäsi voit hyödyntää järjestelmään tallentuneita tutkinto- ja koulutustietojasi, jos haet myöhemmin muita työpaikkoja Kuntarekryn kautta.

Vastaa hakulomakkeen kysymyksiin ja tarkista, että olet vastannut kaikkiin kysymyksiin. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat sen tallentumisesta meille automaattisen kuittausviestin.

Katso myös Kuntarekry.fi-palvelun tietosuojaseloste ja tietosuojalauseke.

Kirjallinen hakemus

Jos et pysty jättämään hakemustasi sähköisen järjestelmän kautta, voit lähettää sen postitse osoitteella:

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
Kirjaamo
PL 52
20521 Turku

Kirjallisen hakemuksen on oltava perillä kirjaamossa hakuajan päättymiseen mennessä, ja hakemuksessa tulee mainita selkeästi, mitä tointa tai virkaa haet. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Sähköpostihakemukset

Sähköpostilla otamme vastaan hakemuksia vain silloin, kun siitä on erikseen työpaikkailmoituksessa mainittu. Huomioithan, että vakituisia työpaikkojamme voi hakea vain sähköisen Kuntarekryn hakulomakkeen kautta tai toimittamalla hakemuksen postitse sairaanhoitopiirin kirjaamoon.

Päivitetty: 13.7.2021 12:50
Luotu: 20.11.2013 10:21

Tiedustelut ja apu ongelmatilanteissa

Puhelin

02 313 2115
02 313 2118

Sähköposti

rekrytointi(a)tyks.fi