Siirry sisältöön

 Ensihoitopalvelut

Yhteystiedot

 

Ylilääkäri
02 313 8921

 

 Ensihoitopalvelut

  • Ensihoitopalvelut
  • Opiskelijoille

Ensihoidon ambulanssi päivystyksen edessä. 

Ensihoidolla tarkoitetaan äkillisesti sairastuneen tai loukkaantuneen potilaan kiireellistä hoitoa terveydenhuollon hoitolaitoksen ulkopuolella, sekä potilaan kuljettamista tarkoituksenmukaisimpaan hoitolaitokseen.

Tuotamme ensihoitopalvelut sairaanhoitopiirin omana toimintana, ostopalveluna yksityisiltä palveluntuottajilta sekä yhteistoimintasopimuksella Varsinais-Suomen aluepelastuslaitokselta.

Tarkempi kuvaus ensihoitopalvelun saatavuudesta, tasosta ja sisällöstä on luettavissa sairaanhoitopiirin valtuuston vahvistamasta ensihoidon palvelutasopäätöksestä.

Ensihoidon palvelutasopäätöksen mukaisesti ensihoitopalvelun saatavuutta japotilaiden saavuttamista seurataan jatkuvasti sairaanhoitopiirissä.

 

 

Kaksi ensihoitajaopiskelijaa tarkistavat hoitovälineitä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi ensihoidon harjoitteluun Tyks Akuutin ensihoitoyksikköön!

Ensihoitoyksikkömme sijaitsevat Salossa, Loimaalla, Uudessakaupungissa, Taivassalossa, Kemiönsaaressa ja Nauvossa. Yksiköissämme on mahdollista suorittaa perus-  ja hoitotason harjoitteluita.

Oman lisänsä harjoitteluun yksiköissämme tuovat alueelliset erityispiirteet, kuten saaristo sekä pitkät kuljetusmatkat.

Ammattikorkeakouluopiskelijat varaavat harjoittelunsa Jobiilista ja lähihoitajat oman opettajansa kautta. Jobiilista löytyvät myös yksikkökohtaiset lisätiedot.

 

Lisätietoja 

Perehdytys- ja koulutuskoordinaattori
puh. 02 313 8850

 

Päivitetty: 13.9.2021 14:41