Tyks Orto henkilökuntaa leikkaussalissa.

Tyks Orto on tuki- ja liikuntaelinsairauksien huippuosaamisyksikkö

Lapsi ja vaari orton asiakkaina.Uudet nettisivumme on nyt avattu! Voit käydä tutustumassa niihin osoitteessa tyksorto.fi.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat hyvin yleisiä, erityisesti selän, polven ja olkapään vaivat. Meillä potilas saa aina tarvitsemansa hoidon. Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus on kaiken hoitomme perusta. Hoidamme tavallisen nivelkivun lisäksi myös kaikkein vaativimpia sairauksia ja tapaturmia. Tyks Ortoon kuuluu myös selkäkeskus.

Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta laaturekistereiden avulla. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan ja toimintakyvystään ennen ja jälkeen hoidon. Hoidon jälkeen vointia seurataan tyypillisesti 1-2 vuotta. Meille potilas itse on hoitonsa ja sen onnistumisen arvioinnin paras asiantuntija. Saamme sinut yhdessä kuntoon!
Vaikka leikkaushoito on intohimomme, on leikkaus aina iso päätös ja sen vuoksi hoidamme sinua, vaivasi sen salliessa, myös muilla keinoin. Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus on kaiken hoitomme perusta. Monesti terapia tepsii tehokkaammin kuin veitsi.

Potilastyytyväisyys

Hymynaamat potilastyytyväisyyden mittareina.Potilaspalautetta keräämme QPro palautejärjestelmän avulla. Kaikilta kotiutuvilta potilailta pyydetään palaute hoidostaan. Potilaspalautteiden keskiarvo on lähivuosina ollut n. 4,8, eli potilaat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon. 

"Olen tosi tyytyväinen. Henkilökunta oli ystävällinen ja kaikki selitettiin tarkkaan. Lääkäri kävi usein katsomassa. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä olo sairaalassa olosta. Kiitos."

Leikkaus Ortossa.Toiminta ja laatu

Meillä potilas saa sitä hoitoa, mitä tutkitusti tarvitsee, yhdeltä luukulta. Teemme vuosittain noin 9 000 leikkausta ja käyntejä on noin 65 000. Meillä on kokemusta myös kaikkein vaativimpien tapauksien hoidosta ja  kokonaisvastuu potilaan tervehtymisestä.

 

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä>. Katso tarkempi läheteohje (pdf).

Tyks Orto Chat palvelee sivuillamme yleisissä kysymyksissä arkisin klo 9-15. Muina aikoina Chatin kautta voi laittaa sähköpostia, johon vastaamme mahdollisimman pian. Huomaathan, että Chat yhteys ei ole suojattu, joten ethän laita henkilötietojasi viestiin.

Tyks Orto -logo.

Osastomme ja poliklinikkamme 

 ‭(Piilotettu)‬ Kuvan katselu ‭[2]‬

 ‭(Piilotettu)‬ Kuvan katselu ‭[1]‬

Me vastaamme hoidostasi!

Ville Äärimaa

Ville Äärimaa, ylilääkäri, toimialuejohtaja
kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Tyks Tules-toimialue

Heikki Lukkarinen

Heikki Lukkarinen, ylilääkäri, toimialuejohtaja
lastentautien erikoislääkäri
Tyks Lasten ja nuorten klinikka

Päivitetty: 11.8.2021 13:49